Lover 38.000m2 stort sportsanlegg i Pilar de la Horadada

Publisert

Rådhuset i Pilar de la Horadada har lagt frem ambisiøse planer om et nytt idrettsanlegg. Det kommunens ledelse foreslår er et anlegg med to fotballbaner, tre baner for strand-volley, to for strand-fotball, en løpebane og et område for en restaurant på anlegget. I tillegg skal det lages parkeringsplasser for 500 biler et et picknick område for familier og et konsertområde.

Anlegget skal oppføres over to kommunalt eide tomter like bak Las Higuericas-stranden. Som del av prosjektet vil man lage en egen promenade mellom stranden og idrettsanlegget.

Det er kommunens byråd for byggesaker Rufin Lancharro som la frem de ambisiøse planene. Han sier at prosjektet vil gjennomføres over flere faser.

28.mai 2023 skal det holdes lokale valg i Spania. Med det kan man forvente kunngjøringen av mange nye prosjekter fra lokalpolitikere som skal stille til valg.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter