Lover 38.000m2 stort sportsanlegg i Pilar de la Horadada

Publisert

Rådhuset i Pilar de la Horadada har lagt frem ambisiøse planer om et nytt idrettsanlegg. Det kommunens ledelse foreslår er et anlegg med to fotballbaner, tre baner for strand-volley, to for strand-fotball, en løpebane og et område for en restaurant på anlegget. I tillegg skal det lages parkeringsplasser for 500 biler et et picknick område for familier og et konsertområde.

Anlegget skal oppføres over to kommunalt eide tomter like bak Las Higuericas-stranden. Som del av prosjektet vil man lage en egen promenade mellom stranden og idrettsanlegget.

Det er kommunens byråd for byggesaker Rufin Lancharro som la frem de ambisiøse planene. Han sier at prosjektet vil gjennomføres over flere faser.

28.mai 2023 skal det holdes lokale valg i Spania. Med det kan man forvente kunngjøringen av mange nye prosjekter fra lokalpolitikere som skal stille til valg.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter