Lei av bobilene i Torrevieja

Publisert

Bobiler parkert på rekke og rad er det man stort sett finner ved kysten like nord for Torrevieja. Det er spesielt strekningen langs avenida Alfred Nobel som er «plaget» med bobilene.

Miljøverndepartementet jobber sammen med rådhuset i Torrevieja for å finne en løsning på situasjonen. Politiet har ikke myndighet til å be bobilene flytte seg. Med dagens regelverk kan man ikke nekte bobiler å parkere i området så lenge de ikke setter opp bord og stoler.

Rådhuset i Torrevieja ser ut til å lukke øynene for det som skjer i disse områdene. Passerende vil lett få øye på bobil-turister som spiser utenfor bilene eller som soler seg i sine solstoler.

Foreningen «Amigos de los Humedales del Sur de Alicante (AHSA) ber rådhuset i Torrevieja forby motorisert ferdsel i de aktuelle områdene langs kysten. De peker på at det i området mellom Cala de la Higuera og Cabo Cervera allerede er opprettet en «mikro-naturpark» på ni hektar for å beskytte flere typer planter og blomster som bare finnes her. Til tross for dette parkerer folk sine bobiler i disse kystområdene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter