Lederen trekker seg i Den Norske Klubben i Torrevieja

Publisert

Mye er gjort – nå får andre slippe til

Den Norske Klubben i Torrevieja legger utvidelsen på is, klubblokalene i Calle Almudena blir ikke utvidet med en etasje til foreløpig.  – Dette prosjektet får de vurdere de som tar over ledelsen av klubben, vi kan ikke forplikte dem til et så stort løft, fastslår leder Jarle Rundhaug. Han vil takke for seg på årsmøtet i februar 2011.

Mye er gjort – nå får andre slippe til

Den Norske Klubben i Torrevieja legger utvidelsen på is, klubblokalene i Calle Almudena blir ikke utvidet med en etasje til foreløpig.  – Dette prosjektet får de vurdere de som tar over ledelsen av klubben, vi kan ikke forplikte dem til et så stort løft, fastslår leder Jarle Rundhaug. Han vil takke for seg på årsmøtet i februar 2011.

Rundhaug har vært leder av Klubben i Torrevieja i snart tre år, og mye er gjort under hans ledelse – og utrettelige innsats.  Lokalene er pusset opp og modernisert, det er montert kjøkken og utstyr ellers, som gjør at det går an å drive.  En utvidelse i annen etasje er fullt mulig, lokalene er til salgs, og banken har gitt tilsagn. Men det kreves mye innsats for å få det til – den innsatsen må et nytt styre stå for. Hvor mye arbeid det blir kan Rundhaug levende forestille seg.

– Det blir jo ikke mye fritid når en har tatt på seg et slikt lederverv, fastslår den tidligere sjøkapteinen fra Heimdal i Trondheim. Til jul blir han 67 år, og det er på tide å sette av tid også til aktiviteter med familien – utenom klubblokalene.

Sammen med kona Inger-Lise kjøpte han hus i Spania første gang i 1995, siden 2000 har de to vært fastboende i Torrevieja. Det var kona som først engasjerte seg i Den Norske Klubben, som kokke i kantinen. Så sa Jarle selv ja til ledervervet, og påtok seg noe han ikke helt så hva innebar.

– Det er mest glede ved innsatsen i Klubben, jeg treffer mange hyggelige folk og trives i miljøet. Men det blir mye arbeid og svært lite fritid, medgir Jarle Rundhaug.

Da den første julemiddagen ble avviklet i klubblokalene ble all maten laget hjemme på kjøkkenet og fraktet til lokalet. Selve klubblokalene var lite hensiktsmessige, med innredet røykerom som tok mye av plassen.  Alt måtte endres og moderniseres, for å få til en skikkelig drift.

Det har Jarle og hans mange hjelpere klart godt. Klubben eier sine egne lokaler sentralt beliggende i byen. Her er daglig åpningstid for medlemmene, med servering, utlån av dagens aviser og mye sosial kontakt. Klubblokalene i Torrevieja blir flittig benyttet til en rekke aktiviteter, i tillegg til den rene klubbdriften og kantinevirksomheten. Det er seniordans, sang, bridge, håndarbeid og bingo i lokalene.

– Vi har må mer enn 250 medlemmer og er fornøyd med utviklingen. Det er mange ganger så mange som er innom nå enn for få år siden, mener leder Rundhaug. Selv er han altmuligmann og pytt og panne i det meste – for det er ikke bare enkelt å finne folk som vil trå til. Det må generalforsamlingen på nyåret få til, for da takker Jarle for seg.

– Nye krefter må slippe til i Den Norske Klubben i Torrevieja. Vi må få bort all gammel slitasje og motsetninger. Vi gjør dette for å ha det hyggelig sammen, kritikk og negativitet hører ikke hjemme i en klubb som dette, mener lederen.  Mer sier han ikke om den saken, og han ønsker nye krefter lykke til. De kan nok regne med meg videre også, men jeg vil ikke lenger ha ansvaret, mener skipperen, som i sitt yrkesaktive liv var vant med å ta ansvaret.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter