Lanserer seg selv før han er valgt

Publisert

Lokalvalget i kommunene på Costa Blanca nærmer seg og de fleste partiene er i gang med å nominere kandidater. Alle har imidlertid ikke tålmodighet til å vente på partiets demokratiske beslutningsprosesser. Partido Populars ordfører i Torrevieja, Eduardo Dolón, har tatt skjeen i egne hender og lansert sitt eget kandidatur med plakater over hele byen, før han er valgt av partiet.

Under parolen «Juntos + Torrevieja» (Sammen + Torrevieja) har nåværende ordfører Eduardo Dolón fra Partido Popular startet valgkampen helt på egen hånd. I følge Alicante-avisen Información er Dolón ennå ikke nominert av PP men har selv besluttet at han skal være partiets kandidat og startet en omfattende kampanje med plakater og lysskilt over hele byen.

På plakatene som kommer i forskjellige varianter er det avbildet prosjekter som er ment å være mål ordføreren har oppnådd i sin periode, men som angivelig er arbeider som enten går tilbake til tiden før han ble ordfører eller er prosjekter regionsadministrasjonen i Valencia står bak og ikke Torrevieja kommune.

Selv om Dolón har lansert seg selv til valget før han offisielt er valgt av partiet, vil det sannsynligvis ikke bety mye. Den selvutnevnte ordførerkandidaten sitter nemlig selv i PPs valgkomite på Costa Blanca, et beslutningsorgan som direkte velger hvem som skal representere partiet i de forskjellige kommunene, skriver Información.

Eduardo Dolón har vært ordfører i Torrevieja siden han tok over for partikollegaen, den korrupsjonsdømte Pedro Hernández Mateo, i 2011. Partido Popular har sittet ved makten i Torrevieja uavbrutt siden 1988. Regions- og kommunevalget i Comunidad Valenciana holdes den 24. mai.

Foto: Eduardo Dolón, PP Torrevieja 2015.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: