La Mata-markedet har flyttet

Publisert

Etter langt tids snakk om flytting av onsdags-markedet fra La Mata er markedet endelig på plass på sitt nye sted. Markedet er flyttet området rundt til Avenida de Francia og Avenida de los Holandeses.

Grunnen til flyttingen er at markedet har blitt holdet på et sted som ikke tilfredsstiller offentlige krav. Infrastrukturen i området var ikke god nok for det store antallet som besøker markedet.

Blant annet nevnes det at deler av markedet går over en naturlig vannkanal og at veien ikke er sterk nok til det store antallet biler og gående som har gått over kanalen hver onsdag. Et annet problem er at markedet grenset inn til naturparken og lagunen som er vernet. Det store antallet besøkende førte til at svært mange biler har parkert inn mot naturparken.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter