La Manga: Nå kan du gifte deg på stranda

Publisert

Å gifte deg på stranden på La Manga er allerede en populær praksis blant mange tilreisende. I fjor skal over to hundre par har gitt hverandre det store løftet i havgapet på den lille halvøya. Praksisen har imidlertid manglet regulering og har derfor ikke vært et offisielt tilbud fra kommunens side. Det vil ordføreren i San Javier, José Miguel Luengo, gjøre noe med. Nylig ble det holdt møter med myndighetene i Madrid som forvalter den spanske kystlinjen. Dersom alt går etter planen vil det i fremtiden bli fullt lovlig å gjennomføre de populære seremoniene på kommunens strender.

I følge ordfører José Miguel Luengo i San Javier (kommunen der den nordlige delen av La Manga ligger) gir strandbryllupene, med alt det innebærer av etterspørsel fra hotellgjester og leie av restaurantlokaler, over tre millioner euro i årlige inntekter for den lokale turistnæringen. Etterspørselen anses som spesielt viktig fordi giftermålene gjerne skjer utenom sommersesongen, noe som bidrar til økt stabilitet for hoteller og restauranter på La Manga.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter