Kultur-netter i August med teater og poesi på Orihuela Costa

Publisert

Kulturdepartementet har programmert “Nights of Culture”, som vil bringe forskjellige aktiviteter til Orihuela Costa i løpet av august måned. Alle arrangementer vil finne sted klokka 21.30 på strandpromenaden på Playa Flamenca med gratis inngang.

Spesielt er barnestykket “Den lille havfruen”, regissert av Pedro Llaudes, fra Orihuela, planlagt til 10. august. Selskapet East End Producciones skal også fremføre stykket “Paris” den 17. august, og den 24. august skal Orihuelas symfoniorkester holde en dramatisert konsert med tittelen “Musikk og poesi for sjelen”, dedikert til Miguel Hernandez’ poesi.

“Det handler om å feire, gjennom scenekunst og arbeidet til vår universelle poet, den levende kulturen i Orihuela og dens kystlinje i denne augustmåneden,” sa ordføreren, mens han husket at formålet med dette programmet “er å strukturere Orihuelas territorium også gjennom kultur.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter