Kritiserer renholdet i Torrevieja

Publisert

Partido Popular i Torrevieja klager på søppel og fulle containere i gatene. Partiet som er i opposisjon mener kommuneledelsen forsømmer renholdet av byen og viser til at de allerede har fremsatt kritikken to ganger tidligere. Senest i juni ba de kommuneledelsen om å rydde opp, men ingenting er gjort mener partiet.

Problemet med søppel i Torrevieja har i følge PP gjort at forholdene enkelte steder ikke lenger er hygienisk forsvarlige. Dette er også uheldig for turistnæringen, byens største næringsvei, sier partiet og viser til luktproblemer og søppeldynger som dannes ved urbanisasjoner. Det vises også til at kommunens søppelcontainere i mange tilfeller er i dårlig stand. Senest i juni ba de kommuneledelsen om å rydde opp i problemet, men ingenting er i følge partiet blitt gjort.  

Les også: Klager på søppel i Torrevieja

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter