Kritiserer ordføreren for utbetalingsmetoder

Publisert

Byråd for PSOE i Torrevieja, María Jesús Díaz Puebla, kritiserer ordfører Pedro Ángel Hernandez Matteo for måten sosialutbetalingene til pensjonister foregår på. Díaz Puebla mener det er trist å se hvordan de gamle sliter seg opp i tredje etasje på rådhuset for å stille seg i kø for å motta sine beskjedne tilskudd.

Byråd for PSOE i Torrevieja, María Jesús Díaz Puebla, kritiserer ordfører Pedro Ángel Hernandez Matteo for måten sosialutbetalingene til pensjonister foregår på. Díaz Puebla mener det er trist å se hvordan de gamle sliter seg opp i tredje etasje på rådhuset for å stille seg i kø for å motta sine beskjedne tilskudd. PSOE byråden minner ordføreren på at det er mange eldre i Torrevieja som ikke avhenter sin sosialhjelp på grunn av den ydmykende måten utdelingen foregår på.

    

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter