Krever trafikklys etter dødsulykke

Publisert

Miljøpartiet Los Verdes i Torrevieja ber om at det settes opp trafikklys etter flere ulykker i Avenida de Don Desiderio Rodríguez. Avenyen fungerer som hovedvei langs havet inn og ut av sentrum av byen og er til tider svært trafikkert. Ved fotgjengerovergangen som ligger på høyde med urbanisasjonen El Paraíso har det den siste tiden vært en rekke påkjørsler, flere av dem alvorlige og der ett av tilfellene endte med dødsfall. Partiet etterspør nå lysregulert overgang for å forhindre flere ulykker.

Den aktuelle overgangen brukes mye fordi den ligger ved boligområdet San Roque og fordi det er butikker der samt adgang ned til stranden. Det skal være den eneste overgangen langs denne strekningen som ikke har trafikklys. Veien har i tillegg to felter i hver kjøreretning noe som gjør kryssing farligere. Situasjonen forverres i følge Los Verdes av de siste månedene med sviktende gatebelysning på kvelden og natten, noe som gjør at store deler av Avenida de Don Desiderio Rodríguez tidvis er mørklagt. Partiet har allerede foreslått å bedre trafikksikkerheten i området, et forslag de håper vil få støtte av de andre partiene i kommunen.

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter