Krever kirkegård til Orihuela Costa

Publisert

Orihuela Costa har gjennom mange år opplevd sterk vekst. Området like syd for Torrevieja populært blant pensjonster fra mange land som har slått seg ned her. Over 30.000 personer er registrert bosatt her nå.

Orihuela kommune har i mange år prioritert området lavt hva infrastruktur og offentlige tjenester angår. Det være seg politi, helseklinikk, søppeltømming og nødtjenester. Sakte men sikkert blir tilbudet bedre men naboforeningen FAOC og det lokalpolitikerne i CLARO har nå gått sammen om å krevet at rådhuset etablerer en kirkegård på Orihuela Costa.

De som bor på Orihuela Costa er primært briter, tyskere og skandinaver. Naboer forteller til pressen om et tilfelle få måneder tilbake hvor det var svært vanskelig for pårørende å finne en gravplass til sitt avdøde familiemedlem. Det handler om både praktiske behov samt å kunne tilfredsstille folks ønsker om å begraves i lokalområdet.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter