Kortreist matmesse i Rojales, lokal gastronomi står i fokus

Publisert

I Rojales kombinerer man denne høsten gastronomi, landbruk, fikse og kultur. Formålet er å promotere kommunen og de ferske råvarene man finner her. Flere restauranter går sammen om å tilby menyer basert på «kortreist mat».

Meny med drikke for bare 20 Euro

10 til og med 14. november kan man besøke Cervecería Don Carlos, Mesón La Noria, Casa Antonio Eventos, Josemar og La Garbera. Alle tilbyr en meny priset til 20 Euro som inneholder tapas, salat, hovedrett med fisk eller kjøtt, dessert og drikke.

Restaurantene tilbyr denne høstmenyen kun en dag. Det vil være lurt å reservere bord på forhånd. Se plakat nederst for dato.

I de fleste rettene vil man finne råvarer som nå er modne i åkrene rundt Rojales som gresskar, søtpoteter osv. Fisk skal komme fra småbåter som fisker i havet utenfor kysten i området.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter