Konsertsommer i Torrevieja

Publisert

Denne sommeren er saltbyen stedet for to sommer-festivaler. Arrangørene anslår at det vil komme opp mot 45 000 mennesker til Brilla Torrevieja og 40 000 til RBF.

Brilla Torrevieja 31. juli og 18. august

Første konsert er 30.juli med India Martinez. Totalt 12 konserter arrangeres frem til 16. august. For komplett program se festivalens webside.

Reggaeton Beach Festival 5. og 6. august

Reggeton beack festival arrangeres i 11 spanske byer denne sommeren. I Torrevieja er det Parque Antonio Sora som er plassen for arrangementet som går over to dager. Foruten musikk lover arrangøren Food Trucks, “vannland”, Shishas og mange overasskelser.

Se komplett program på festivalens webside.

Økonomiske ringvirkninger

De store konsertene som er planlagt i Torrevieja i løpet av august måned vil ha en økonomisk innvirkning på mer enn 12 millioner euro. Dette er anslagene i kontraktene som bystyret har inngått med arrangørene av Brilla Torrevieja (12 forestillinger mellom 31. juli og 18. august) og Reggaeton Beach Festival (RBF), som har ti konserter på programmet den 5. og 6. august.

Alle konsertene skal holdes i Antonio Soria-parken i byen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: