Konsertserie i Torrevieja

Publisert

Denne uken kan man i Torreviejas oppleve styrken i urban dans, selskapsdans, rytmen i latinamerikansk musikk og nytolkningen av popmusikk. For mange vil høydepunktet være konserten Candlelight, der en strykekvartett tolker de mest populære sangene til den svenske gruppen ABBA.

Torsdag 13. juli kl. 21.00 på Stadsteatret tar danseskolen Paya oss med til den mystiske verdenen til Alice i Eventyrland, som forteller eventyrene til Alice gjennom klassisk dans. Det er en fantastisk mulighet til å oppleve denne klassiske barnefortellingen, som er en favoritt blant alle barn og voksne, på en ny måte.

Fredag 14. juli kl. 21.00 gir Torrevejense Musical Union en sommerkonsert med tittelen “Latin Night”, dirigert av Carlos Ramón Pérez, dirigent for ungdomssymfonikerne og vinner av den 7. europeiske dirigentkonkurransen. På denne konserten vil vi føle kjærligheten og lidenskapen som bringer oss til komponister fra forskjellige land, som tar oss med til Mexico, Colombia, Argentina, Brasil eller Karibia, og vi vil høre rytmen til de mest karakteristiske dansene i latinsk folklore som tango, samba, labossa nova, cumbia eller danzón. Vi får også høre de mest fremragende verkene til de beste komponistene i den latinske musikkhistorien, som Danzón nº2 av Arturo Márquez, Suite Arrullo av Victoriano Valencia og mye mer …

Lørdag 15. juli kl. 19.30 i Teatro Municipal kommer den etterlengtede konserten Candlelight, der en strykekvartett tolker de mest fremragende sangene til den svenske gruppen ABBA, og får publikum til å vibrere i takt med de tolkede melodiene og minnes de beste øyeblikkene. For filmelskere som elsker MAMA MIA, vil du kunne oppleve de beste sangene fra filmmusikken live. Du vil ikke kunne slutte å synge, danse og ha det gøy med sangene: Dancing Queen, Money Money Money Money Money, Voulez-Vous og mange flere. Atmosfæren og scenografien vil få deg til å føle varme, komfort og ro. Takket være dette vil du kunne nyte den vakre opplevelsen som Candlelight gir deg.

Denne uken i Cultura Torrevieja har vi et lidenskapelig program, så lidenskapelig at du får lyst til å reise deg fra sofaen og gå ut og nyte det sammen med venner, familie og partner. Du vil kjenne pulsen og musikken du liker så godt vibrere over hele byen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter