Kommunen tok feil av gatenavn

Publisert

Partido Populars kommuneledelse i Torrevieja gjorde feil da de skulle omdøpe to av byens gater. Gaten Campoamor i urbanisasjonen Los Balcones skulle egentlig hete Raúl Ferrández etter en lokal dramaturg som døde i 2014, mens Calle Orihuela i samme område skulle hete Luis Cook etter lederen for foreningen mot alkoholisme Apaex som gikk bort i 2012. Da kommunen skulle sette opp de nye gateskiltene ble imidlertid navnene byttet om. Situasjonen skal ha ført til at folk som bor på stedet ikke lenger vet hvilken adresse de har.

Som følge av flausen til PPs kommuneledelse i Torrevieja sirkulerer det nå tre forskjellige navn på de respektive gatene – det gamle navnet, det nye navnet som er feil og det nye navnet som er riktig, skriver avisen Información. På tross av den pinlige feilen vil gateskiltene trolig bli hengende. Det er ventet at kommunen heller vil endre navnene de har i sine registre enn å bruke penger på å bytte skiltene.

Selv om det er gjort feil i prosessen, var hensikten med å endre gatenavnene god. Flere gater i urbanisasjonen Los Balcones, inkludert de to som nå er omdøpt, har hatt samme navn som gater i sentrum av Torrevieja. Dette skal ha skapt forvirring ikke bare i postgangen, men også for ambulanser og andre utrykningskjøretøyer. Også en rekke andre gatenavne er av samme årsak endret.

Foto: Partido Populars ordfører i Torrevieja Eduardo Dolón (t.v.) under den offisielle presentasjonen av de nye gatenavnene, november 2014.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter