Kjøl deg ned i ett av mange kommunale basseng i Torrevieja-området

Publisert

Med sommerens offisielle ankomst har kommunene i Vega Baja-regionen gjort klar de kommunale svømmebassengene man finner i Guardamar, San Miguel de Salinas, Algorfas, Almoradi, Dolores, Los Montesinos, Granja de Rocamora m.m.

Disse kommunale tilbudene er langt billigere enn et besøk til en av badeparkene som finnes i Torrevieja-området.

Algorfas

Fra og med tirsdag 18. juni kan du stoppe varmen med åpningen av Algorfas kommunale svømmebasseng. Venner og familie vil kunne besøke fasilitetene fra tirsdag til søndag, fra kl. 11.00 til 20.00. Prisen for bassenget vil være 4 euro for voksne og 2 euro for barn. Det vil også være gratis for innbyggere med svømmebassengkort, som kan søke om dette på rådhuset.

Offentlig basseng i Almoradí

Gjør håndkleet og badedrakten klar fordi Almoradí har alt klart til å åpne det kommunale svømmebassenget fredag 21. juni fra elleve om morgenen. Hvis du vil være den første, kan du laste ned Almoradí Deportes-appen for å administrere billettkjøpet til en pris av 2 euro for over 14 år og 1 euro for barn fra 4 til 14 år, inngangen for spedbarn opp til 3 år er gratis. På samme måte vil det også være mulig å kjøpe kuponger for 30 bad, til en pris av 15 euro for barn under 14 år og 30 euro for de over 14 år.

Når det gjelder åpningstidene, vil de kommunale svømmebassengene i Almoradí være åpne fra mandag til søndag fra kl. 11:00 til 20:00. Unntatt de dagene det arrangeres svømmekurs fra 8. til 26. juli og fra 5. til 23. august, som vil være fra kl. 12.00 til 20.00.

Offentlig basseng i Dolores

Den kommunale svømmehallen i Dolores åpner for sommersesongen fredag 21. juni. Åpningstidene vil være fra kl. 11.00 til 20.00 med ulike tilgangspriser:

Barn opp til 3 år: Gratis adgang.
Barn over 3 år og opp til 14 år: 1€/dag.
Voksne: 2 €/dag.
Kupong for 30 billetter for barn: 15 euro.
Kupong for 30 billetter for voksne: 30 €.

Dolores rådhus tilbyr også 50 % rabatt for registrerte innbyggere i følgende situasjoner:

Fysisk eller psykisk funksjonshemming med en funksjonshemming på mer enn 33 %.
Pensjonister eller førtidspensjonister.
Medlemmer av eneforsørgerfamilier.
Medlemmer av familier som står i fare for å bli sosialt ekskludert.
Ofre for kjønnsrelatert vold.

Offentlig basseng i Los Montesinos

Lørdag 22. juni fra klokken ti om morgenen vil innbyggerne i Los Montesinos kunne nyte det kommunale svømmebassenget. Åpningstidene i månedene juni, juli, august og september vil være fra mandag til fredag fra kl. 12.00 til 20.00, mens det i helgene vil være fra kl. 10.00 til 20.00.

Billettene vil koste 1,50 euro for individuell adgang, mens for de som ønsker å få mest mulig ut av sommersesongen, vil det også finnes sesongkort for 7 eller 30 bad til en pris på henholdsvis 6 og 20 euro. For barn under 4 år er det gratis adgang.

For å bestille og kjøpe billetter kan du gjøre det via SPORTTIA-mobilappen for android eller iOs, samt på billettkontoret til selve svømmehallen.

Granja de Rocamora

Innbyggerne i Granja de Rocamora har hatt glede av sine kommunale svømmebassenger siden sist lørdag 1. juni. I sommer kan du besøke fasilitetene fra kl. 11.00 til 20.00 fra mandag til søndag for en pris på 3 euro for voksne og 2 euro for barn opp til 14 år. Billetter kan også kjøpes i billettkontoret med kredittkort eller på nettet.

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura åpner dørene til svømmebassengene søndag den 16. juni for alle som elsker ferskvann som et alternativ til strendene. Åpningstidene, fra 16. til 30. juni og fra 1. til 15. september, vil være fra 11:30 til 14:00 og fra 17:00 til 20:00 timer fra mandag til fredag. I helgene vil det være åpent fra kl. 11.30 til 20.00 med fri adgang inntil full kapasitet er nådd.

Fra 1. juli til 31. august vil åpningstidene i ukedagene være fra kl. 13.00 til 20.00. På lørdager og søndager vil åpningstiden være fra 11.30 til 20.00. Prisen for generell adgang vil være 2 euro.

San Miguel de Salinas

Innbyggerne i San Miguel de Salinas kan i løpet av kort tid kjøle seg ned i det kommunale svømmebassenget når det åpner dørene tirsdag 18. juni. Inngangsbilletten vil være 2 euro for voksne og 1,5 euro for barn, og det er også mulig å kjøpe kuponger for 10 bad via SPORTTIA-plattformen. I tillegg vil kommunen tilby rabatter til store familier og pensjonister ved å sende en fotokopi av ID-kortet og ID-kortet eller et støttedokument til deportes@sanmigueldesalinas.es.

Idrettsavdelingen har informert om at den 18., 19. og 20. juni vil det kommunale svømmebassenget være stengt for offentlig bading fra 09:00 til 13:30 på grunn av skoleaktiviteter.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter