Kloakksøl på Orihuela Costa

Publisert

Ifølge CLARO, er innbyggerne på Orihuela Costa vant til stadige stinkende kloakkutslipp. De 40 år gamle avløpssystemene pleier å flomme over ved regnvær, dessuten skjer det stadig vekk at kloakkpumper ryker på grunn av overbelastning, heter det seg i en pressemelding fra det lokale politiske partiet.

Et større kloakkutslipp fant sted i la Zenia på Orihuela Costa på langfredag den 2. april. Naboer oppdaget utslippet ved 11-tiden på formiddagen, og det skal ha tatt to timer før det ble stanset. I løpet av den tiden rant store mengder stinkende kloakk ned mot stranden i la Zenia, hvor det befant seg hundrevis av påsketurister. Kloakkstrømmen stoppet rundt 100 meter fra stranden, og ble liggende der til sjenanse for de besøkende.

En talsmann for CLARO sier at dette er nok et tegn på Partido Populars dårlige politiske prioriteringer. PP har sittet med makten i området i over 20 år uten å ha klart å gjøre noe med kloakkproblemene på Orihuela Costa, mener talsmannen, som understreker at kyststrekningen, som i all hovedsak er bebodd av utlendinger, i mange år har vært nedprioritert av rådhuset i Orihuela, og at det faktum at ingen representanter fra Orihuela Costa sitter i bystyret, til tross for at 30 % av kommunens befolkning bor der, bidrar til å bekrefte denne påstanden.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter