“Klespoliti” på Torrevieja-skole

Publisert

Elever på en av Torreviejas ungdomskoler har blitt nektet adgang til klassen med den begrunnelsen av at man hadde på seg for korte shorts.

Foreldre og elever sier dette handler som mannsjåvinisme. Mannlige lærere går med korte shorts men når kvinnelige elever gjør det sammen er det “for provoserende.

Skolen sier klesplagget ikke er i henhold til skolens reglement. Skolens reglement sier man ikke kan vise undertøy, badetøy er forbudt, samme er klær med påskrift av seksuell karakter. Det er heller ikke lov å dekke hodet delvis eller helt.

Elevene sier at forbudet mot korte shorts er urettferdig. De sier det finnes lærere som går slik kledd og i varmen er disse korte shortsene det mange finner mest behagelig.

En gruppe elever, støttet av sine foreldre, vil protestere mot skolens tiltak gikk mandag 29. september til skolen, alle i ført korte shorts.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter