Klager på dårlig renhold i Torrevieja

Publisert

PSOEs bystyregruppe i Torrevieja mener firmaet UTE er ute av stand til å ivareta sine oppgaver med å holde Torreviejas gater rene og frie for søppel. En talsmann for PSOE mener problemet skyldes at det PP dominerte rådhuset ikke sørger for tilstrekkelige kontroller for å sørge for at UTE faktisk utfører de oppdragene de får betalt for å gjøre.

PSOEs bystyregruppe i Torrevieja mener firmaet UTE er ute av stand til å ivareta sine oppgaver med å holde Torreviejas gater rene og frie for søppel. En talsmann for PSOE mener problemet skyldes at det PP dominerte rådhuset ikke sørger for tilstrekkelige kontroller for å sørge for at UTE faktisk utfører de oppdragene de får betalt for å gjøre. Dessuten mener han at stridigheter innad i partiet gjør at rutinene ikke fungerer som de skal. Blant annet referer han til den planlagte søppelfyllingen som er vedtatt i bystyret, men som ennå ikke er på plass fordi PPs representanter krangler seg i mellom.   

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter