Kjøttboller fra Orihuela

Publisert

I Orihuela vil man fremme forbruket av denne typiske og tradisjonelle retten “Pelotica”, kjøttboller. De serveres ofte i “caldo” altså i kraft gjerne med litt grønnsaker og ris. Nå samarbeider rådhuset med lokale restauranter og tapas-barer om å fremme denne og snart flere lokale tradisjonelle retter.

“Vi står overfor en av de mest karakteristiske gastronomiske rettene og identiteten til vår cateringbransje, så vi oppfordrer Orihuelas innbyggere, turister og besøkende til å ta en tur til Orihuela og de restaurantene som tilbyr “pelotica”,” sa rådmannen i Orihuela Vicente Pina da man la frem nyheten om tiltaket.

denne websiden finner du en liste over spisesteder, med angivelse av hvilke dager de serverer denne typiske retten, adresse, telefonnummer og beliggenhet.

For øyeblikket er det et tjuetalls bedrifter som deltar, men målet er at kampanjen skal fortsette og utvides med flere restauranter og barer.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter