Katter døde etter forgiftning

Publisert

Politiet i Orihuela Costa etterforsker forgiftningen av katter i en urbanisasjon. Syv katter er funnet forgiftet, døde eller døende. Naboer er redd deres kjæledyr nå også kan bli forgiftet.

Politiet sin teori er at forgiftningen kan knyttes til naboer som har irritert seg seg over at en kvinne i nabolaget setter ut mat til løs-katter i gata, noe som er ulovlig i Spania. Kvinnen skal på dette viset matet et tyvetalls katter i tillegg til sine egne.

 Løs-katter er et vanlig fenomen i mange byer og urbanisasjoner. Ofte ser man spesielt eldre kvinner, ofte utlendinger, som systematisk forer kattene. Dette fører til at kattene blir hengende rundt disse «matstasjonene», ofte lite hygieniske steder hvor maten står i sola og tiltrekker seg udyr, det hele til sjenanse for naboer.

 Innbyggerne anbefales å ta løs-katter til det lokale dyre-mottaket hvor kattene blir sterilisert og forhåpentligvis adoptert bort.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter