Karnevals-opptog i Orihuela

Publisert

17. februar klokken 18.00 braker det løs med karnevals-opptog i Orihuela. Man går fra calle Alfonso XIII til avenida Teodomiro ved Gabriel Miró-rundkjøringen. Hver gruppe i opptoget blir utkledd i “tema fra hele verden” lover arrangøren. Blant de som deltar er den kommunale danse-skolen Escuela municipal de danza, asociación ACAMDO, Academia Óscar y Ángela, Academia Ana Belén Navarro og el Centro Acción. De fleste grupper innen dans og musikk.

Fest og show etter toget

De skal holde oppvisning ved Gabriel Miró-rundkjøringen. Lucía Ferrer fra ACAMDO sier at opptoget og showet er en fin måte for danse-akademiet å få vist frem hva de har trent på hele året. Hun oppfordrer alle familier og spesielt barn i området til å komme.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter