Kansellerer bøter, stoler ikke på fotoboksen

Publisert

De spanske trafikk-myndighetene, DGT, kansellerer bøter skrevet ut etter målinger på riksvei N332 ved Campoamor, syd for Torrevieja. Trafikkmyndighetene mener man ikke kan stole på målingene gjort av denne fotoboksen og med det kan man heller ikke gi folk bøter her.

Irriterte taxi-sjåfører

Taxi-sjåfører fra regionen har lenge irritert seg over denne fotoboksen. De mener også skiltingen her er mangelfull.

– Det er et skilt her som viser slutt på 70-sone. Og med dobbel kjørebane og en halvannen meter breie gangfelt på sidene er det lett å tro fartsgrensen her er 100.

Fartsgrensen er 80 Km/t på dette stedet og boksen har generert fartsbøter for de som er målt høyere hastigheter. Alle disse bøtene blir nå “henlagt” i følge Trafico.

Fjerner fotoboksen etter herverk

Gjentatt herverk på fotoboksen gjør at trafikk-myndighetene nå fjerner fotoboksen som står på N332 på vei forbi Campoamor.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter