Kampanje mot husokkupasjon på Orihuela Costa

Publisert

Husokkupasjon har i årevis vært en hodepine for eiere og beboere i utallige berørte områder i Orihuela Costa. Dette mener representanter for nabolagsforeninger i Orihuela Costa. Deres koordinator, lederen for partiet Claro og pedáneo i Playa Flamenca, Antonio Cerdán, sier i en pressemelding:

– Vi har hatt et møte med det lokale politiet for å koordinere en felles front, for å lindre problemene som oppstår som følge av okkupasjonen av boliger blant våre naboer og situasjoner som oppstår som følge av forstyrrelser i sameksistensen, manglende betaling av kommunale avgifter, falske tilkoblinger til strøm og vann og støy.

På møtet, sier Cerdán, “fortalte de oss om deres handlingsprotokoll for disse sakene og klargjorde begrepene om de to viktige forskjellene når det gjelder okkupasjon, usurpasjon og inntrenging”.

Han sier at “forebygging” er avgjørende for å få bukt med husokkupasjoner. Derfor, sier koordinatoren for kystdistriktene, “kommer det lokale politiet, i nært samarbeid med oss, til å lansere en informasjonskampanje som ber om samarbeid i nabolaget, slik at alle som mistenker at en okkupasjonsaksjon er i gang, enten det er en enkeltperson eller en gruppe, skal varsle det lokale politiet eller Guardia Civil så snart som mulig”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter