Kaffe og kaker i Torrevieja

Publisert

Mellom 12. og 18. februar arrangeres den 13. utgaven av “Pastel y cafe” i saltbyen. Dette er et arrangement der besøkende kan smake på hjemmelagde kaker kombinert med en kopp kaffe eller te for mellom 3,50 og 6 euro.

Arrangementet ønsker alle besøkende velkommen til å smake på kaker, kjeks og annet bakverk i løpet av åpningstiden til de deltakende bedriftene.

10 bakerier og kafeer deltar i løpet av uken. De vil tilby bakverk som Red Velvet, San Marcos, Muerte por Chocolat (Sjokoladedøden), tradisjonelle ostekaker og eplekaker, tiramisu og mer innovative smaker som Pastel Paris-Brest, Milhoja de crema de vainillas og mye, mye mer.

Bedriftene som deltar i løpet av uken er:

Mr Cover Lab
Jax
Restaurante La Mata "Felisa"
Hotel La Laguna
Restaurante Las Columnas
La Cantina Mat og drikke
Deilig Bakeri Torrevieja
Bianco Sea Emotion
Hb Torrevieja
Restaurante Paseo Beach

Croquetas i Torrevieja 4. april

I tillegg har organisasjonen for utebransjen lansert et nytt arrangement i årets aktivitetskalender. Det dreier seg om konkurransen Croqueteando Por Torrevieja, der byens beste croquetas skal kåres. Konkurransen finner sted 4. april.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter