Julemesse i Almoradí 15. til 17. desember

Publisert

På Plaza de la Constitución i Almoradí, like nord for Torrevija, arranger man igjen byens tradisjonelle julemarked.

Messen vil ha totalt 24 stands, “fulle av magi, med godteri, håndlagde gaver, søtsaker, typiske produkter, gullsmeder og julegaver. Det vil også være et restaurantområde og smaksprøver fra Peña Huertana ‘Los Santicos de la Piedra’. I år er det i tillegg “Solidarisk skinke-skjæring”, der totalt 10 profesjonelle skinke-kuttere vil gi bort inntektene til den spanske foreningen for kampen mot kreft.

I løpet av messens tre dager vil det også være flere typer verksted for barn, show for hele familien og levende musikk. Og tradisjonen tro får den 13. julemessen besøk av julenissen i en parade full av overraskelser fredag 15. på ettermiddagen, etter innvielsen av den kommunale julekrybben kl. 18.00, ved hjelp av ungdomskorpset og barnekoret.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter