Jobber på spreng for å kontrollere mygg-plagen

Publisert

Stort regnfall i mars måned, på opptil 100 liter pr m2, kombinert med stigende temperaturer aksellererer mygg-plagen. Våren er normalt mygg-sesong i Torrevieja men dette året er ekstra ille.

Kommunens folk som jobber med kontroll av skadedyr og sprøyting greier ikke å holde plagen under kontroll. Normalt er det området rundt lagunen hvor plagen er størst, nå ser man store mygg-populasjoner også i andre deler av byen. Kommunen har identifisert over et dusin «problem-områder».

Kommunen har økt sprøytingen for å ta knekken på smådyrene. Det er et privat selskap som har en avtale med kommunen om kontroll av bestanden. Selskapet har leid inn ekstra personale for å håndtere dagens situasjon.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter