Inviterer til gåturer i Orihuela

Publisert

Byens turistkontor har planlagt en rekke guidede turer i august måned. Folk kan bli kjent med kloster, strender, viker, palmelunder og mye annet i nærområdet.

Ansvarlig byråd for turisme, Gonzalo Montoya, påpekte at “det er viktig å øke bevisstheten om andre interessante elementer fra et turistsynspunkt og som ligger utenfor sentrum for å strukturere kommunen gjennom denne typen aktiviteter”.

Mil Palmeras-stranden

I den forbindelse kunngjorde ordføreren at det den 2. august vil bli arrangert en vandring langs elven Segura til Molino de la Ciudad og den 9. august en annen til tettstedet Molins. Den 4. august er det planlagt en tur langs Mil Palmeras-stranden, og den 11. august en tur langs den naturskjønne stien gjennom åsene i Campoamor. Den 18. august kan man følge den blå stien i Orihuelas viker, med mulighet for å avslutte aktiviteten på sommerkinoen i Cabo Roig. De organiserte rutene langs kysten fortsetter 25. august med en tur fra Cala Mosca til Punta Prima.

“For naturelskere og turentusiaster er det planlagt en aktivitet som starter ved fransiskanerklosteret Santa Ana og ender ved San Cristóbal-hyttene den 23. august”, sier turistråden. Til slutt, den 16. august, blir det en rute gjennom Palmeral og gruveovnen. Alle aktivitetene er gratis, bortsett fra inngangen til kinoen i Cabo Roig, og starter kl. 19.30. Det er imidlertid viktig å bestille plass på nettstedet www.orihuelaturistica.es.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter