Idrettshall ikke ferdig etter fire år

Publisert

En idrettshall i Ciudad Deportiva i Torrevieja har vært under utbygging i fire år. Prosjektet ble vedtatt av Partido Popular i begynnelsen av 2010 og skulle gjennomføres på ett år. At bygget fremdeles ikke er ferdig skyldes i følge ordfører Eduardo Dolón leverandøren og det han kaller «administrative problemer». Idrettshallen som er verdsatt til rundt en million euro har nå fått et nytt budsjett fra kommunen på over tre hundre tusen euro for å ferdigstilles.

 Idrettshallen det er snakk om ligger i Ciudad Deportiva, den store sportsbyen i Torrevieja der blant annet Vikings guttelag og juniorlag for kort tid siden var på treningsleir. Bygget er én av tre innendørshaller og er mer eller mindre ferdig, men mangler installasjoner innvendig blant annet tribuner skriver avisen Información.

Hallen ble vedtatt bygget i januar 2010 under ledelse av den tidligere ordføreren i Torrevieja, korrupsjonsdømte Pedro Hernández Mateo (PP). Anlegget skulle egentlig ha tatt ett år å bygge, men ble stående halvferdig, angivelig på grunn av problemer med leverandørene. Hernández og nåværende ordfører Eduardo Dolón (PP) skal ha vært på befaring der i mars 2011 i det som var opptakten til lokalvalget samme år. Ordføreren og hans utvalgte etterfølger lovet den gang at arbeidet umiddelbart skulle gjenopptas. I dag tre år senere er idrettshallen fremdeles i samme forfatning.

Tirsdag 18. mars skal ordfører Eduardo Dolón igjen ha vært på befaring på området og kommet med nye løfter om ferdigstillelse. I følge ordføreren er det laget et nytt budsjett for det som gjenstår å gjøres pålydende 328.000 euro. Oppdraget skal i følge ordføreren legges ut på anbud om «kort tid» og er denne gangen lovet ferdig innen utgangen av 2014, det vil si innen ni måneder.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter