Idretts-anlegg på Plaza de Oriente i Torrevieja

Publisert

Torget på Plaza Orienta i Torrevieja skal få et idrettsanlegg, først og fremst ment for barn. For-prosjektet har et budsjett på 190 000 euro.

Når arbeidene er lagt ut på anbud og deretter tildelt, vil utførelsesperioden være seks måneder, fra og med datoen for oppstart.

Formålet med prosjektet er å utvikle dette sentrale torget, populært kalt “La Ermita”, med et utendørsanlegg som gjør det mulig å utøve lek og idrett på en sikker måte. Man vil garantere en funksjonell og urban integrering i dette offentlige rommet, som er svært populært blant lokale ungdommer.

Med byggingen av denne idrettsbanen, som først og fremst er ment for barn, er det også meningen å øke verdien av det eksisterende torget, fremme bruken og gleden av plassen, ivareta sikkerheten til de eksisterende bygningene og anleggene og sikre innbyggernes sikkerhet på de ulike områdene og bruksområdene som finnes på Plaza de Oriente.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter