Hund bundet og kastet i elven

0
251
11219303_490145257834900_884978597910140141_ncrop.jpg

En hund som nylig ble reddet opp fra en kanal i byen Almoradí var bundet ved bena. Den lokale dyrevernorganisasjonen Protectora Abadal reagerer med vantro på funnet. En nabo i området skal ha sett hunden og varslet organisasjonen. Hunden skal være i god behold men er oppskaket etter hendelsen og tas hånd om av en av organisasjonens frivillige. Alt tyder på at dyret er blitt kastet i kanalen og forsøkt druknet. Protectora Abadal ber folk komme med opplysninger dersom de har sett noe som kan knyttes til handlingen.

Hendelsen i Almoradí (Costa Blanca syd) skal ha skjedd i midten av september. En forbipasserende jogger skal ha sett dyret som var i ferd med å drukne og varslet byens dyrevernorganisasjon Protectora Abadal. Etter å ha fått hunden opp fra vannet oppdaget man at den var bundet ved bena. Organisasjonen skal ha meldt fra om forholdet til kommunens etat for dyrevern (Concejalía de Protección Animal de Almoradí).

I følge Protectora Abadal er hunden i god behold men bærer preg av hendelsen. Man har derfor ikke villet overføre den til organisasjonens hundemottak, men tar hånd om den privat. Målet er å finne nye eiere som kan gi dyret ordentlig omsorg etter det rystende hendelsen, sier organisasjonen på sine nettsider.

Foto: Protectora Abadal de Almoradí (Faccebook).