Hollywood-skuespiller funnet død i Orihuela

Publisert

Den amerikanske filmskuespilleren Al Matthews ble lørdag 22. september funnet død i sitt hjem i Orihuela Costa syd på Costa Blanca. Alt tyder på at den 75-år gamle Hollywood-stjernen døde av naturlige årsaker. Matthews skal ha slitt med sykdom i lengere tid og ble funnet død i sengen hjemme av en nabo.

Al Matthews (opprinnelig Alexander Basil Matthews) er kjent fra en rekke Hollywood-filmer, deriblant Aliens, The Fifth Element og James Bond «Tomorrow Never Dies». Han ble født 21. november 1942 i Brooklyn i New York og var en dekorert krigsveteran fra Vietnamkrigen. Ved siden av filmkarrieren var han kjent som sanger og hadde blant annet en hitlåt («Fool») i Storbritannia i 1975. Al Matthews bodde store deler av livet i Storbritannia. De senere årene skal han ha flyttet til Spania og bosatt seg i Orihuela Costa.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter