Haster om strand-restaurantene skal kunne åpne til påske

Publisert

Tilstedeværelsen av chiringuitos på Orihuelas strender denne påsken er langt fra garantert. Løftet fra PP-Vox-regjeringen henger i luften mer enn ett år etter at de forsvant fra kystlandskapet da den forrige rådmannen for strender, Antonio Sánchez (Cs), valgte å ikke forlenge kontrakten.

Kontraheringskomiteen har vært tilbake i anbudsrunden siden november i fjor og er nå i ferd med å evaluere anbudene, men har ennå ikke åpnet alle konvoluttene. Det er en komplisert kontrakt, ettersom den nye kommuneledelsen har valgt å dele opp strandbarene i tre deler og legge til en ekstra del for vannsport.

Kommunens talspersoner opplyser imidlertid at de foreløpig kan garantere at det i det minste vil være gangveier og toaletter, som de kommer til å velge en separat og presserende kontrakt for, ettersom installasjonen av disse har vært konsesjonærens ansvar for strandbarene.

På den annen side opplyser han også at det vil bli livreddertjeneste, ettersom kontrakten fortsatt er i kraft. Foreningen Cabo Roig Neighbourhood Association har allerede bedt om at de offentlige toalettene blir reparert eller renovert på grunn av det høye forfallsnivået.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter