Har samlet kompetanse på ett sted

Publisert

Thomas Pynt Andersen fra firmaet Casa Interior har startet et nytt nettsted for skandinavere som trenger hjelp med noe. Men, det er ikke hvem som helst som kommer på Andersens liste. Kvalitet, kommunikasjon, en fornuftig pris og at de møter til avtalt tid er kriteriene som ligger til grunn.

Thomas Pynt Andersen fra firmaet Casa Interior har startet et nytt nettsted for skandinavere som trenger hjelp med noe. Men, det er ikke hvem som helst som kommer på Andersens liste. Kvalitet, kommunikasjon, en fornuftig pris og at de møter til avtalt tid er kriteriene som ligger til grunn.

– Vi har startet www.casa-service.es, etter at vi i lang tid har sett at det har vært et behov for et slikt sted. Vi har fått mange henvendelser både fra folk i butikken vår og de vi møter til daglig, om hvor de skal henvende seg for å finne en snekker, maler, en bank der de snakker engelsk og andre tjenester. Nå har vi samlet de vi kan anbefale på et sted, sier Andersen.

– Bare dyktige arbeidere
Dersom man er på utkikk etter en tjeneste kan man kontakte Andersen via kontaktskjemaet der de beskriver hva de trenger hjelp med, og så kan Andersen sende navn, telefonnummer og e-post adresse til den personen han anbefaler på bakgrunn av at den personen oppfyller kriteriene.
– De må gi en fornuftig pris, gjøre en jobb av god kvalitet, møte opp til avtalt tidspunkt og snakke skandinavisk eller engelsk, sier Andersen.
Deretter kan man selv ta kontakt når man måtte ønske.
– Vi har bare dyktige arbeidere på listen vår. Vi har blant annet en norsk arkitekt som var med på å tegne den nye stavkirken i Holmenkollen etter at den første brant på 90-tallet, og var med på designerteamet til det verdenskjente cruiseskipet ”The World”, sier Andersen som kan fortelle om mange billige tjenester i Spania, som rett og slett ikke holder den kvaliteten de lover. Det er tjenester som ikke nødvendigvis er utført av spanjoler.
– Vi har vel alle opplevd å bli lurt en eller annen gang. Vi synes, at når man betaler mange euro for å få utført en jobb, så skal resultatet også bli deretter. Som ny i Spania er det ofte vanskelig å vite hvor man skal henvende seg, og det har vi prøvd å gjøre noe med, sier Andersen.

Rikt utvalg
– Målet er å få bort cowboyene og gi plass til de seriøse aktørene, sier Andersen.
På listen har de også en kvinnelig dansk konservator som var med på restaureringen av Roskilde domkirke, ”Kongenes kirke”, i Danmark.
– Hun er ekspert på å restaurere malerier og møbler, sier Andersen og fortsetter ivrig.
– Vi har en mekaniker på listen som har funnet feil på biler som andre verksted ikke har vært i stand til å finne. 
Listen består av tema som for eksempel, en arkitekt med spansk lisens, kjøkken, lys og lamper, kunstformidling, spansk undervisning, tregulv, maling, oversettelser, hussalg, catering, byggejobber og mye mer.
– Vi har et rikt utvalg og det koster ingenting å få våre råd, navn, adresse og telefonnummer til listen av kompetente mennesker i området, sier Andersen og avslutter.
– Hvis andre har spesielle evner, så vil vi veldig gjerne komme i kontakt med dem. Dersom de lever opp til standarden så utvider vi gjerne listen.
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: