Håper å forbedre trafikken på La Zenia

Publisert

På Orihuela Costa, i La Zenia-området, vil man endre på trafikk-flyten i årene som kommer. Målet er å redusere trafikk-køer, sakte trafikk samt forbedre forholdene for fotgjengere og syklende.

Rådhuset i Orihuela er nå i gang med å analysere trafikken i området. Man ser på om det er fornuftig å redusere antall kjørebaner eller kjøreretninger i enkelte gater. Eksempelvis i avenyen som leder ned til stranden. I denne sammenheng kan man muligens gjøre fortau bredere enn hva de er i dag. Muligens lage sykkelvei også og å gjenopprette den som man tidligere hadde i Calle Colon.

Man ser også på om det bør skiltes bedre.

Området som vil berøres av studien og mulige endringer.

Ny bussrute

Det vurderes også å opprette en ny bussrute som knytter sammen området ved handlesenteret Zenia Boulevard og stranden. Da med stopp ved parkeringsplasser ved ruten i tillegg til eksisterende stoppesteder.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter