Guidet besøk til palmelundene i Elche

Publisert

Guidede omvisninger i palmelunden og besøks-senteret er gjenopptatt. De gjennomføres i løpet av mai og juni, ifølge Guillermo Cánovas, rådmann for miljø. Besøkene bestilles på forhånd via nettstedet www.palmeraldeorihuela.com, der man kan velge dag og klokkeslett.

Under besøkene får deltakerne utforske palmelundens fauna og flora og lære om dens historie og bidrag til Orihuelas kultur. De vil også besøke tolkningssenteret, der de får en interaktiv introduksjon til besøket.

Palmelunden i Orihuela, som er anerkjent som et kulturminne og et pittoresk landskap, består av nesten 9 000 palmer og er et av de viktigste eksemplene på det arabiske avtrykket på den iberiske halvøy og et vindu inn i Orihuelas historiske fortid.

Bildet over viser «hvite palmer» man henter ut i forbindelse med påskefeiringen.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter