Guidet besøk til palmelundene i Elche

Publisert

Guidede omvisninger i palmelunden og besøks-senteret er gjenopptatt. De gjennomføres i løpet av mai og juni, ifølge Guillermo Cánovas, rådmann for miljø. Besøkene bestilles på forhånd via nettstedet www.palmeraldeorihuela.com, der man kan velge dag og klokkeslett.

Under besøkene får deltakerne utforske palmelundens fauna og flora og lære om dens historie og bidrag til Orihuelas kultur. De vil også besøke tolkningssenteret, der de får en interaktiv introduksjon til besøket.

Palmelunden i Orihuela, som er anerkjent som et kulturminne og et pittoresk landskap, består av nesten 9 000 palmer og er et av de viktigste eksemplene på det arabiske avtrykket på den iberiske halvøy og et vindu inn i Orihuelas historiske fortid.

Bildet over viser “hvite palmer” man henter ut i forbindelse med påskefeiringen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter