Guidede turer i Orihuela for juni måned

Publisert

Rådhuset i Orihuelas turistkontor har satt opp forskjellige guidede turer for juni måned. Som en nyhet fremhever man gåtur som vil finne sted på San Miguel-fjellet ved solnedgang, lørdag 3. juni kl. 19:00.

Denne ruten vil gå fra Puerta de la Olma og passere gjennom San Antón-området, hvor den vil ta stien som går gjennom San Miguel-fjellet. I løpet av ruten vil det bli gjort stopp for å forklare detaljer om stedene som passeres, som for eksempel cinnabargruvene eller «El Seminaro».

I tillegg vil det onsdag 21. juni kl. 19.00 bli arrangert en omvisning i «Orihuelas symboler» med stopp ved fasaden til Santiago-kirken, der en solstråle lyser opp en ugle som er hugget inn i steinen hver gang sommersolverv inntreffer.

Lørdag 10. juni kl. 10.00 arrangeres det en omvisning i byens klostre, og søndag 11. juni er aktiviteten «Påskeukens historie og kuriositeter» planlagt. Under aktiviteten blir det besøk til kapellet i Loreto, opprinnelsesstedet for denne tradisjonen, og påskeukemuseet, der de fleste av vognene som deltar i prosesjonen oppbevares. «Vi vil kunne lære om broderskapenes kunstneriske detaljer og kuriositeter», sa rådmann for turisme, som forklarte at «i påskeuken er denne ruten vanskelig å følge fordi mange av vognene befinner seg utenfor museet». Hun mente også at «det er viktig å fremheve verdien av denne festivalen, som er erklært av internasjonal turistinteresse, ikke bare i fastetiden og påskeuken».

Lørdag 17. juni arrangeres det en guidet tur til Santo Domingo School og S.I.-katedralen fra kl. 10.00, og kl. 18.30 arrangeres det en omvisning i Miguel Hernandez’ husmuseum. Søndag 18. juni, klokka 10, vil det være en aktivitet i Punta de la Glea og søndag 25. juni, på samme tid, i vikene i Orihuela. «Med ankomsten av det gode været har vi flyttet noen av aktivitetene til kysten, for å lære mer om det naturlige miljøet og dets bidrag til landskapet i kommunen,» sa García.

Turistrutene er gratis, selv om det er nødvendig å bestille plass på nettstedet www.orihuelaturistica.es.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter