Guidede turer i Orihuela for juni måned

Publisert

Rådhuset i Orihuelas turistkontor har satt opp forskjellige guidede turer for juni måned. Som en nyhet fremhever man gåtur som vil finne sted på San Miguel-fjellet ved solnedgang, lørdag 3. juni kl. 19:00.

Denne ruten vil gå fra Puerta de la Olma og passere gjennom San Antón-området, hvor den vil ta stien som går gjennom San Miguel-fjellet. I løpet av ruten vil det bli gjort stopp for å forklare detaljer om stedene som passeres, som for eksempel cinnabargruvene eller “El Seminaro”.

I tillegg vil det onsdag 21. juni kl. 19.00 bli arrangert en omvisning i “Orihuelas symboler” med stopp ved fasaden til Santiago-kirken, der en solstråle lyser opp en ugle som er hugget inn i steinen hver gang sommersolverv inntreffer.

Lørdag 10. juni kl. 10.00 arrangeres det en omvisning i byens klostre, og søndag 11. juni er aktiviteten “Påskeukens historie og kuriositeter” planlagt. Under aktiviteten blir det besøk til kapellet i Loreto, opprinnelsesstedet for denne tradisjonen, og påskeukemuseet, der de fleste av vognene som deltar i prosesjonen oppbevares. “Vi vil kunne lære om broderskapenes kunstneriske detaljer og kuriositeter”, sa rådmann for turisme, som forklarte at “i påskeuken er denne ruten vanskelig å følge fordi mange av vognene befinner seg utenfor museet”. Hun mente også at “det er viktig å fremheve verdien av denne festivalen, som er erklært av internasjonal turistinteresse, ikke bare i fastetiden og påskeuken”.

Lørdag 17. juni arrangeres det en guidet tur til Santo Domingo School og S.I.-katedralen fra kl. 10.00, og kl. 18.30 arrangeres det en omvisning i Miguel Hernandez’ husmuseum. Søndag 18. juni, klokka 10, vil det være en aktivitet i Punta de la Glea og søndag 25. juni, på samme tid, i vikene i Orihuela. “Med ankomsten av det gode været har vi flyttet noen av aktivitetene til kysten, for å lære mer om det naturlige miljøet og dets bidrag til landskapet i kommunen,” sa García.

Turistrutene er gratis, selv om det er nødvendig å bestille plass på nettstedet www.orihuelaturistica.es.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter