Guardamar-strand krever sitt fjerde druknings-offer på tre dager

Publisert

Stranden La Roqueta i Guardamar del Segura har krevd enda et liv denne lørdagen, og dermed har fire personer omkommet på samme sted på Vega Baja-kysten på bare tre dager. En 77 år gammel mann omkom mens han badet i området, ifølge kilder fra informasjons- og koordineringssenteret for nødsituasjoner (CICU). Nødetatene ble varslet klokken 15.30. Den omkomne ble trukket opp av vannet av andre personer som befant seg på stranden, men var bevisstløs.

CICU mobiliserte en akuttmedisinsk enhet (SAMU) og en enhet for grunnleggende livreddende behandling (BLS). Sanitetspersonellet utførte gjenopplivingsøvelser på svømmeren, men det var ingen respons, og bekreftet at han var død. Selv om de samme kildene bekreftet at det var en drukningsulykke, vil obduksjonen fastslå den nøyaktige dødsårsaken.

Dette er det fjerde dødsfallet på Roqueta-stranden på bare tre dager. Som denne avisen har skrevet, omkom en 68 år gammel mann på torsdag, og på fredag mistet to andre menn på 46 og 52 år livet da de forsøkte å redde to barn på seks og syv år, som til slutt klarte å komme seg opp av vannet. I forbindelse med denne hendelsen måtte også tre andre personer, to menn på 39 og 22 år og en kvinne på rundt 20 år, få legehjelp, den første av dem med symptomer på drukning. Alle var en del av en gruppe badegjester som hoppet i vannet da de så at barna hadde alvorlige problemer med å komme seg opp.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter