Gjør Torrevieja-strendene klare til påske

Publisert

Torrevieja kommune er i gang med vedlikehold og fornying av byens badestrender. Vanntilførselen ved strendene El Cura og Los Locos skal få nye filtre og pumper og rekkverk skal males. I tillegg er strandpromenaden ved La Mata under reparasjon etter å ha stått og forfalt i flere år. Promenaden som er i tre ble bygget for ca. ti år siden. Grunnet uenighet mellom staten og PPs kommuneledelse er det ikke blitt bevilget penger til vedlikehold før nå. I følge kommunen skal alt arbeidet være ferdig før påsken starter i midten av april.

På grunn av innsparinger blir det imidlertid ingen badevakter å se i påsken. Det opplyser en representant for kommunen til avisen Información. For andre år på rad har kommunen valgt å spare penger ved å konsentrere seg om full service fra juli til september, mens påskeuken går uten vakthold. Det er Røde Kors som står for sikkerheten ved strendene i Torrevieja, en kontrakt som skal ha blitt gradvis redusert fra 700.000 til dagens under 500.000 euro. Renholdet ved strendene vil på sin side fortsette gjennom hele påsken, som ellers i året.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter