Gjenåpner kultursenter

Publisert

Torrevieja kommune har gjenåpnet byens kultursenter Centro Cultural Virgen del Carmen. Senteret måtte stenge 10. september grunnet manglende vedlikehold og feil. Blant annet skal rømningsveier ikke ha vært tilstrekkelig merket, en nødutgang skal ha vært stengt med hengelås og det skal ha manglet brannslukningsapparater på flere steder. Etter flere inspeksjoner og utbedringer av feil er det populære kultursenteret igjen klart til bruk.

Byrådet (Los Verdes, PSOE, Sueña Torrevieja, APTCe og IU) har tidligere kritisert den forrige kommuneledelsen til Partido Popular for å ha innviet det kommunale senteret i 2005, uten at lisens fra regionale myndigheter var på plass og uten at bygget var i forskriftmessig stand. Det samme gjelder byens kommunale teater, Teatro Municipal de Torrevieja, som ble stengt i begynnelsen av september.

Les også: Må stenge flere offentlige bygg

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter