Fyrverkeri forårsakte to branner på fire dager i Orihuela Costa

Publisert

På bare fire dager har det vært to branner i Orihuela Costa, og begge har en felles årsak, fyrverkeri. Brannene har rammet områdene Aguamarina og Montezenia.

Den første av brannene oppsto i de tidlige morgentimene 1. januar i Aguamarinas lekeplass som følge av fyrverkeri som ble avfyrt i forbindelse med nyttårsfeiringen.

Brannen oppsto i et buskområde og ble slukket av seks medlemmer av brannvesenet sammen med Guardia Civil og det lokale politiet.

Den andre brannen fant sted i går kveld i Calle Limonero i Montezenia, og også denne brannen ser ut til å ha sammenheng med bruk av fyrverkeri.

Også i dette tilfellet rammet flammene en trelund, i dette tilfellet furutrær, og fire brannmenn måtte rykke ut for å slukke brannen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter