Fortsatt ingen gatemarkedet i Torrevieja og Orihuela – men kommer “snart”

Publisert

I hele Valencia-regionen ble det ble lov å arrangere gate-markeder fra 30. april. I Torrevieja signaliserte man at man ville i gang fra 8. mai Orihuela fra 11.

Når gjør man helomvending i Torrevieja og utsetter enda lengre åpningen av markedene i Orihuela. Det er ikke satt noen dato for ny-åpningen av markedene i Torrevieja og Orihuela.

I Torrevieja begynte rådhuset å jobbe med ett nytt regelverk som skal gjelde når markedet er åpnet. Rådhuset satte først 8. mai som åpningsdato. Rådhuset sier selt at de «rakk ikke å ha regelverket klart i tide» og vil komme tilbake med en ny dato når dette er klart.

Usikkerheten i Torrevieja har irritert de som normalt jobber på markedene. Mindre byer i området har allerede åpnet markedene.

Callosa de Segura, Benejuzar, Bigastro, Pilar de la Horadada (denne helgen) og Rafal har allerede hatt sine første gatemarkeder.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter