Forlenger den nye strandpromenaden

Publisert

Fornyelsen av strandpromenaden i Torrevieja er godt i gang. I forbindelse med fornyelsen, som finansieres av staten, forlenger man dagens promenade på La Mata med 70 meter.

I tillegg til at den nye promenaden blir lengre har man hevet dekket fra nivå med stranden til nivå med gaten. Dette blir gjort 300 meter mellom Avenida Holanda og Avenida de los Europeos.

Dekket på promenaden langs La Mata stranden er laget med treplanker. Forfall har ført til en rekke ulykker her hvor folk faller og skader seg på grunn løse eller manglende planker. I tillegg har siste års kraftige vinterstormer gjort stor skade.

Det skal legges nytt dekke over et område på over fem kilometer. Kommunen sier arbeidene vil være ferdigstilt før påsken 2020. Promenaden har vært svært populær blant gående siden den ble åpnet tilbake i 2003. Til tross for vedlikehold har den forfalt såpass at den til slutt måtte bygges på nytt. Mye skyldes slitasje men deler av promenaden fikk store skader av været forrige vinter. 1.5 kilometer av promenaden er bygget direkte over sanden.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: