Forlatt handlesenter skal blir til luksusboliger i Lo Crispin

Publisert

I Algorfa, like nord for Torrevieja ikke langt fra Rojales, har et 4000 kvadratmeter stort handlesenter lenge skjemmet området i Lo Crispin urbanisasjonen. Deler av anlegget her vært lukket av med rød murstein mens forfallet har pågått.

Lo Crispin ligger noe isolert fra selve Algorfa, åtte kilometer fra bykjernen på grensen mot Los Montesinos og motorveien A7. I området passerer en skjemmende høyspent-ledning, noe som skaper problemer for salg av boliger i området. Rådhuset har godkjent å bruke 150.000 Euro på et prosjekt hvor høyspent-ledningene skal “skjules” ved hjelp av ny vegetasjon. Dette blir igangsatt mot slutten av 2022.

Nå har rådhuset i Algorfa og regionale myndigheter godkjent den nye eierens ønske om å få arealet omregulert så handlesenteret kan bli bygget om til boligformål. Både PSOE og PP stemte for omreguleringen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter