7.6 C
Alicante
30.4 C
Málaga
15 C
Las Palmas de Gran Canaria

Forlatt campingplass rives etter 30 år

Den forlatte campingplassen Moncayo ved sanddynene i Guardamar del Segura skal endelig rives. Anlegget som ligger langs veien til Torrevieja har ikke vært i bruk de siste tretti årene. Tomten er i privat eie, men kan etter ny regional verneplan for kystområdene i Valencia ikke brukes til utbygging. Kommunen i Guardamar har nylig fremsatt krav om riving.

Dersom eieren av campingplassen i Moncayo ikke oppfyller kravet om å rive, vil Guardamar del Segura kommune ta jobben. Kommunen vil deretter søke regress hos eieren for å få dekket utgiftene. Etter den nye verneplanen for kystområdene som er til behandling i Valencia-parlamentet vil tomten ikke kunne brukes til utbygging.

Sanddynene og pinjeskogen i det aktuelle området fungerer i dag som naturpark for publikum, med stier som ligger tett opptil den forlatte campingplassen. Kommunen mener dette understreker behovet for riving. Å fjerne campingplassen, med bygg og infrastruktur, inngår i kampanjen for å rydde opp langs kystlinjen hos kommuner syd på Costa Blanca.

Les også:

Fjerner strømmaster i naturområde

Bedre vern av Torreviejas kystlinje

Vil ha byggeforbud langs kysten

[the_ad_group id="8585"]
[the_ad_group id="25373"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="8584"]
[the_ad_group id="25369"]

Relaterte saker

- Advertisement -[the_ad_group id="8585"]