Finne knivstakk hollender til døde på Las Torretas i Torrevieja

Publisert

Gjerningsmannen er beboeren i huset, en 48 år gammel mann av finsk opprinnelse. Mannen er innlagt på sykehuset, skadet, angivelig av den nederlandske statsborgeren og en annen person, en brite. Sistnevnte er er også er alvorlig skadet på universitetssykehuset i Torrevieja.

Kriminalpolitiet i Guardia Civil i Torrevieja etterforsker drapet i en tomannsbolig i Diego Puerta-gaten i Torreta III i Torrevieja som følge av et knivslagsmål med to andre personer, som ble alvorlig skadet.

Den antatte gjerningsmannen er husets beboer.

Omstendighetene er fortsatt i ferd med å bli klarlagt, men det kan tyde på at det dreier seg om ett eller flere knivstikk som skal ha rammet de vitale organene til dødsofferet, som skal ha gått inn i huset sammen med briten.

Guardia Civil har overtatt etterforskningen, selv om alt fortsatt er svært uklart og motivet for hendelsene er ukjent.

Utlendinger

Avisen har fått bekreftet at alle tre er utlendinger, den avdøde er nederlandsk statsborger, selv om man først trodde han var engelskmann fordi han ikke hadde med seg papirene sine.

Ifølge kilder i etterforskningen skal det ha blitt brukt kniver og til og med en hammer under slagsmålet. Det er ikke kjent hvordan det fatale drapet fant sted. Benemérita tok ansvar for å sperre av området der hendelsen skjedde og varsle vakthavende domstol, slik at den rettslige kommisjonen kunne komme for å fjerne liket.

Noen naboer ble skremt da de så at det ble satt inn både politi og medisinsk personell, og ambulanser ble også tilkalt for å ta seg av de sårede, som etter å ha blitt stabilisert ble kjørt til Torrevieja sykehus, som allerede er i politiets varetekt i påvente av en avklaring.

Kilder i nabolaget opplyste søndag til avisen INFORMACIÓN at den finske naboen som bodde i huset, hadde bodd i området i minst sju år, og at han kjente de to personene som kom til huset, hvorav den ene var den avdøde.

Rettsmedisiner

Det ser ut til at de involverte ikke har gitt så mye informasjon om hva som skjedde før de kan avhøres. Guardia Civil forholder seg derfor nidkjært tause inntil de får avklart hva som har skjedd og lokalisert de pårørende til den avdøde, noe som ikke viser seg å være enkelt. Det er heller ikke utelukket at det dreier seg om legitimt nødverge blant de involverte. De to innlagte har gjennomgått tester for å fastslå om de var påvirket av alkohol eller narkotika.

Liket ble fraktet til det rettsanatomiske instituttet i Alicante, hvor obduksjonen var planlagt til lørdag. Den foreløpige rapporten er allerede i domstolenes besittelse.

La Torreta III

Forbrytelsen fant sted i en av Torreviejas eldste urbanisasjoner. La Torreta III, som er en del av en makrourbanisering med 5000 boliger som ble bygget rundt den rosa saltlagunen tidlig på åttitallet, under den første boomen i boligturismen, og som opprinnelig var bebodd av briter, tyskere og innbyggere fra Nord-Spania. Gaten der slagsmålet fant sted, er typisk for området: et rekkehus med første etasje og en asfaltert innvendig vei.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter