Finne bak grusomt parteringsdrap i Torrevieja

Publisert

Spansk politi har pågrepet en finsk statsborger i 70-årene mistenkt for drap og likskjending. Det var en tilfeldig forbipasserende som oppdaget foten av et menneske og skuldre i en søppeldunk. Den som gjorde et makabre funnet kunne se de lakkerte neglene på foten i søpla. Da den første politimannen kom til stedet fant man flere kroppsdeler og et teppe fult av blod.

Da politiet ransaket leiligheten til mannen fant man flere rester av den drepte, en 68-år gammel kvinne også hun fra Finaland. Spanske politi sier til media at de anser dette for å være et «partnerdrap».

Mannen skal ha kastet kroppsdelene i en søppeldunk utenfor et supermarked like ved parets bolig i Calle Luis Canovas, like nord for Torrevieja sentrum, mellom Urb. Jardin del Mar og Urb Panorama. Man kunne tydelig se rester av blod på fortau i området.

Den mistenkte finnen skal ha blitt pågrepet i det han kom syklende til området hvor politiet var i gang med sikring av området rundt søppeldunken. På grunn av hans oppførsel ble han stoppet og politiet fulgte ham hjem hvor de fant flere rester av den drepte.

Søppel-kontaineren hvor deler av den drepte ble funnet gjennomsøkes ofte av folk som leter etter varer kastet fra supermarkedet på grunn av datostemplingen. Av denne grunn har supermarkedet kamera som overvåker området og disse vil nå bli gått gjennom.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter