Fem strender av ypperste kvalitet

Publisert

Torrevieja på Costa Blanca kommer igjen høyt på listen over feriesteder med gode bademuligheter. Hele fem av byens strender er tildelt kvalitetsmerket Blått flagg. Tirsdag 14. juni kunne kommunen hente årets flagg som skal opp på strendene Torrelamata Syd, Los Locos, el Cura, Los Náufragos og Cala Pitera. Torrevieja kommune sier i en pressemelding at flaggene er resultat av et målrettet arbeid fra administrasjonen for at byens strender skal holde ypperste kvalitet. Til neste år håper kommunen at enda flere strender skal få det gjeve kvalitetsstempelet.

Miljøsertifisering av strender og marinaer gjøres av Foundation for Environmental Education (FEE) og er et av flere programmer organisasjonen har for å promotere bærekraftig utvikling på verdensbasis. For å få det blå flagget må man søke om godkjennelse og oppfylle en rekke krav knyttet til bevaring av natur, vannkvalitet, gode servicetilbud og god opplysning til publikum, samt universell utforming av strendene slik at de er tilgjengelige for alle som ønsker å bruke dem.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter