Fem karneval-fester i Torrevieja og nabo-kommunene

Publisert

I Torrevieja og nabokommunene står et utall karnevals-parader for døra. Dolores, Almoradi, Guardamar, Benferri, San Miguel har alle sine opptog de neste dagene. Blant høydepunktene kåringen av best utkledde kjæledyr i Almoradi lørdag 10. I Benferri har karnevals-feiringen et tropisk tema 12. og 13.

I Torrevieja nærmer man seg de siste dagene av karnevalet som vil nå høydepunktet denne helgen med den store nattparaden lørdag 10. februar og den “nasjonale konkurransen for karnevals-innslag” søndag 11. februar.

I Dolores kan man oppleve karnevalet, fredag 9 februar, på Plaza Cardenal Belluga.

Årets villeste fest kommer til Almoradí lørdag 10. februar med karnevalet som kårer det beste dyrekostymet. Kl. 17.30 starter paraden i C/ Comunidad Valenciana, på hjørnet av C/ San Andrés, og går langs C/ Tomás Capdepón til Plaza de la Constitución. På dette torget starter den store karnevalsfesten kl. 18.00 med underholdning, ansiktsmaling, workshops og mange overraskelser. I tillegg får de 400 første som ankommer en lite kake.

Lørdag 10. februar arrangeres det karneval i Guardamar. Det blir parade Kl. 18.00 med avgang fra Plaza Pescadores og man går til rådhuset. Kl. 19.00 kårer man beste innslag i toget. Søndag 11. februar blir det barneparade kl. 16.30 fra Plaza Jaime II til plassen foran rådhuset, etterfulgt av en barnefest med kake for alle barna i første etasje på rådhuset.

I Benferri feirer man 12. og 13. februar det tropiske karnevalet på det kommunale idretts-anlegget, der også brukerne av de lokale idrettsskolene deltar. Det blir spesielle økter med Hawaii-trening og en maskekonkurranse.

I San Miguel de Salinas feirer man karneval lørdag 17. februar på Plaza de la Libertad. Arrangementet begynner kl. 17.00. Det blir workshops, mobildiskotek og underholdning, godterivogner og kake (mona). Det blir det også utkledningskonkurranse i to kategorier, en for barn og en for voksne.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter