Fem arrestert for væpnet ran i Orihuela

Publisert

Da ofrene var hjemme, banket noen på døren. Etter å ha åpnet den, stormet tre menn inn ved bruk av vold.

Agenter fra det nasjonale politiet har arrestert fem personer i Orihuela som var involvert i et ran med vold og to innbrudd. Disse forbryterne, som tilhørte en kriminell gruppe, brukte våpen for å skremme ofrene sine, og ble identifisert takket være etterforskernes store ekspertise, samt innsamling og analyse av informasjon. De avanserte teknikkene som ble brukt for å studere bevisene, bidro til å klargjøre de faktiske forholdene.

Etterforskningen begynte etter en anmeldelse på slutten av fjoråret fra et par som fortalte at de hadde blitt utsatt for et voldelig ran i hjemmet sitt av tre menn. Ifølge det klagerne fortalte til politiet, var de hjemme i Orihuela da noen banket på døren, og etter å ha åpnet den, brøt tre menn seg inn i hjemmet deres, en av overfallsmennene med pistol og en annen med kniv.

Ifølge ofrenes forklaring opplevde de et øyeblikk av redsel da de truet familiefaren og hans kone. En av gjerningsmennene rettet pistolen mot faren og bandt ham, mens den andre holdt en kniv mot morens hals. Den tredje gjerningsmannen gjennomsøkte huset etter penger og verdisaker. Disse handlingene ble fanget opp av husets videoovervåkningssystem, noe som viste seg å være avgjørende for etterforskningen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter